Jasper van der Veen

cabaretier

Jasper van der Veen (Groningen, 1987) is winnaar van het Leids Cabaret Festival 2019. Onlangs door zowel NRC als de Volkskrant naar voren geschoven als een van de onderscheidende comedy talenten van 2020.

Hij studeerde Politicologie aan de UvA en volgde de theateropleiding van Selma Susanna. In 2012 en 2013 stond hij in de finales van zowel het Groninger als Amsterdams Studenten Festival. Jasper maakte kilometers bij Comedytrain, speelt mee in de Cabarestafette en speelt samen met oa Jeroen Leenders, Ronald Goedemondt en Roué Verveer.

Zeldzaam podiumbeest

Jury LCF

Nu te zien

Supportact Jeroen Leenders

Jasper van der Veen toert met de Vlaamse comedian Jeroen Leenders tot en met 23 mei 2020. 

Jeroen gaat na een lange weg van interne & externe rancune terug de theaterzalen in met nieuwe inspiratie & creatieve gedachtenpaden. Geen thema, geen cabaret, geen maatschappelijke boodschap, gewoonweg een hele lange comedyclub set. Pas op het einde komen we te weten wat de rode draad was. Of nog beter, wat alle rode draden hadden kunnen zijn.

Momenteel zijn de theaters gesloten vanwege corona-maatregelen.

Het is nu nog niet bekend of en wanneer de theaters hun programmering weer kunnen hervatten. Heb je kaartjes voor Henry van Loon, Ronald Goedemondt of Jasper van der Veen vanaf 12 maart, dan wordt je door het theater op de hoogte gehouden over de mogelijkheden. We hopen natuurlijk dat zoveel mogelijk voorstellingen verplaatst kunnen worden.

Dankjewel voor je begrip en blijf gezond!

Contact