Jochem Myjer

komiek | schrijver

Jochem Myjer (Leiden, 1977) won op zijn twintigste het Groninger Studenten Cabaret Festival. Met zijn vijfde laatste show Adem in, adem uit speelde hij zijn honderdste voorstelling in CarrĂ© en won hij de Poelifinario. 

"Myjer is de grote publiekslieveling van het Nederlandse cabaret, met shows die barsten van vrolijkheid en optimisme, maar nooit leeghoofdig worden, al was het maar omdat Myjer zo'n begenadigd performer is en hij zijn shows minutieus in. elkaar zet en van allerlei creatieve toeters en bellen voorziet." - VARAGids

In seizoen 21/22 speelde Jochem niet in het theater, maar werkte hij wel aan het derde en laatste deel van zijn kinderboekenserie De Gorgels. Op 15 november 2022 werd het gelanceerd, voorafgegaan door de Gorgelvoorleestour bij scholen door het hele land. 'De Gorgels en de laatste kans' stond 3 weken onafgebroken op nummer 1 van de bestseller top 60.

In maart 2023 is Jochem begonnen aan de try-outs van zijn zesde show. Vanaf september tourt Jochem daarmee verder door het land.

Nu te zien

Net alsof

Jochem is begonnen met try-outs van Net alsof. In eerste instantie speelt hij in kleine zalen, door het hele land.

Bekijk hier de actuele speellijst. 

september 2023

donderdag 28

Jochem Myjer

Net alsof (try-out) De Voorveghter in Hardenberg Uitverkocht

oktober 2023

donderdag 5

Jochem Myjer

Net alsof (try-out) 't Voorhuys in Emmeloord Uitverkocht
vrijdag 6

Jochem Myjer

Net alsof (try-out) 't Voorhuys in Emmeloord Uitverkocht
Bekijk de hele speellijst
Contact