Noël van Santen

acteur

Noël van Santen (1973) studeerde af als acteur aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. 
Tijdens zijn studie won hij met het duo Schudden het Groninger Studenten Cabaretfestival en werd hij tweede op Cameretten. Er volgden tien theaterprogramma’s waarvan er drie genomineerd werden voor de Poelifinario. Tussendoor speelde Noël bij onder meer Theatergroep Aluin, Growing up in Public en Wederzijds. 
Hierna werd Noël één van de oprichters van het nieuwe Utrechtse theatergezelschap De Staat van Zijn, speelde hij in de musical De Marathon en oogstte hij lof in de solovoorstelling De Nachtwaker van Het Filiaal. 

Nu te zien

Anne Frank videodagboek

Het Anne Frank videodagboek is een YouTube serie waarin Anne Frank haar leven, gedachten en gevoelens in het Achterhuis deelt met behulp van een camera. In 15 afleveringen wordt Anne's levensverhaal bij jongeren wereldwijd onder de aandacht gebracht. De serie is in ruim 60 landen te bekijken. Noël van Santen speelt de rol van Anne's vader Otto.

Het videodagboek is in 2020 gelanceerd door de Anne Frank Stichting en Every Media. Alle personages, locaties en gebeurtenissen in de serie zijn gebaseerd op Anne Franks dagboekbrieven.

Bekijk de serie op youtube.com/annefrank

Contact