15 januari 2022

Actie! Kapsalon Theater 19 januari

Op woensdagmiddag 19 januari wordt De Kleine Komedie omgebouwd tot kapsalon. Het leuke van deze kapsalon is dat er cabaretiers zullen optreden omdat zij dat in het theater niet mogen. We zijn blij dat we op op deze manier toch ons vak mogen uitoefenen binnen de toegestane maatregelen! Volg voor nieuws en landelijk aansluitende theaters @kapsalontheater op Instagram. Reserveren kan op 18 januari vanaf 12u via dekleinekomedie.nl

Tijdens de knipbeurten treden cabaretiers op zoals Brigitte Kaandorp, Jochem Myjer, Claudia de Breij, Henry van Loon, Ton Kas, Yentl en De Boer e.a. Uw gastheer is Diederik Ebbinge. We houden ons aan de regels die ook voor kapsalons gelden: toegang op vertoon van QR-code, werken op anderhalve meter en met mondkapjes.  

Met Kapsalon Theater vragen wij aandacht voor een sector die al twee jaar in de overlevingsstand staat. Door het ontbreken van een heldere visie en door het gebrek aan perspectief staat het water ons aan de lippen. 

Diederik Ebbinge was 17 januari te gast bij Op1 en vertelde 14 januari over het initiatief vanuit De Kleine Komedie in Nieuwsuur. Sanne Wallis de Vries heeft de oproep uitgebreid naar theaters in het gehele land. Zij was 14 januari te gast bij Dit is M.