11 november 2021

Jasper van der Veen in première

Vandaag hebben we besloten de perspremière van Jasper een week te vervroegen vanwege de dreigende sluiting van de theaters. Oorspronkelijk zou de voorstelling op donderdag 18 november in Schouwburg Amstelveen in première gaan. Om te voorkomen dat Jaspers debuut tussen wal en schip valt, is de pers alvast vanavond welkom in Meervaart.

Het dreigt volslagen goed te komen
Jasper vertelt mooie en slimme verhalen vol sterke grappen. Hij is verwonderd en boos, over zichzelf, zijn vrienden, familie en de wereld om hem heen. Snel schakelend, met een sterke mimiek en onnavolgbare redenaties fileert hij de maatschappij, onze blinde vlekken en dooie hoeken. Maar hij begint bij zichzelf, zijn gedachten, doen en vooral zijn laten. Hij wil een stap verder. Hij wil door. Hij vindt dat de wereld door moet. Maar om verder te kunnen moet je kunnen terugkijken, weten waar je vandaan komt en dan een plan maken. Durft hij dat? Dat gaan we zien.

De winnaar van de Jury- en Publieksprijs van het Leids Cabaret Festival 2019 is geregisseerd door Peter van de Witte. Klik hier voor de actuele speellijst.Contact