11 januari 2021

Numero Uno: grandioos absurdisme

Afgelopen zaterdag 9 januari keken meer dan een half miljoen mensen naar de nieuwste show van Ronald Goedemondt op SBS6. De registratie van de try-out in het DeLaMar Theater is nu online terug te kijken via KIJK.nl.

"Zijn goed doordachte absurdisme, zijn feilloze timing, zijn hoge tempo en de vele, ook terloopse, grappen die zich tomeloos aaneenrijgen, zorgen ervoor dat de wereldvreemdheid werkelijk van hem afstraalt. Hij is een meester in bochten afsnijden en vreemde dwarsverbanden." 
NRC ●●●●● 

"Ook zijn techniek is van absolute wereldklasse, met stembuigingen die een heel verhaal doen kantelen en blikken waarin je afwisselend existentiële angst óf opgeklopte arrogantie leest."
Het Parool 

"Het alledaagse absurdisme in Numero Uno is onovertroffen"
de Volkskrant ★★★★★ 

"Ronald Goedemondt is uniek in zijn associatieve, kleurrijke vertelstijl, waarmee hij de absurdste situaties moeiteloos voor je geestesoog laat verschijnen. Hij struint lichtvoetig over het podium, zet zijn verhalen kracht bij met sprekende mimiek of een zorgvuldige imitatie. En alles goed doordacht, op een hoog tempo, vloeiend van de ene bizarre uitvergroting in de andere." 
Theaterkrant

"Weergaloze Ronald Goedemondt toont zich vakman in nieuwe show"
Brabants Dagblad ★★★★ 

Foto: Still uit de registratie
Contact